категорії: блоґ-запис

Вівторкові амури

теґи: olmeca, trying too hard, адрій сирота, Дмитро Клімашенко, мачо, михайло ліпаков, Монро, олександр оніщенко, по любові, стас янкелевський, шоубіз

Знайшловся новий герой для рубріки "По любові". Знайомтеся, Андрій Сирота з поплічнецею. У добірку не увійшло це фото, бо "Jettsetter" лютує. Не хоче, щоб  єдині люди, котрі його читають, тобто відвідувачі "Рагу.лів", торкалися своїими спітнілими долоньками світлого життя бомонду. Але ж, але ж, але ж, наші довгі мацаки усе рівно дотягнуться до солодощів.

фото (с) mainpeople.com

фото (с) ufwdaily.com.ua

Ще один гарячий хлопак – бізнесмен Яшар Багір'ян. Славетен своїм вишуканим смаком у виборі одягу та постійним компаньйоном на світських тусовках Михайлом Ліпаковим. Його фото попада інколи на "Рагу.лі", такщо звиняйте за деякі  повторення.

Про витончене почуття стилю пана Яшара Багір'яна можна крадькома глянути тут.

фото (с) images.mainpeople.com

Стас Янкелевський як завжди у супроводі свого товару. Хто не пом'ятає, він – директор міжнародного відділу київськоі агенцїі L-Models. Може, це – тестування, чи усе в моделі у робочому стані. Його сопутниці відрізняються своєю зовнішністю, яку можно назвати "Стаття 134 та стаття 135".

фото (с) plitkar.com.ua

Олександр Оніщенко – знаний рибколов.

Спритний сутенер продюсер – Дмитро Клімашенко у оточенні дорого виглядаючих артисток. Але мені чомусь на думку спадає фраза: "Продлєвать будєтє?"

Сподіваюсь, сопутник Монрошки знає, що за тьолку він зняв на цей вечір. Бо хто кого трахне поведе на чай після закінчення вечірки – не відомо.