категорії: блоґ-запис

Віта Кін-дза-дза

чоловічий псто

теґи: віта кін, сиськи, фотогрф, цицьки

З тих пір, як я побачив цю жінку, я втратив спокій, а точніше спокійний сон, бо в мене стали траплятися нічні кошмари. Мариться мене щось у дусі Сальвадора Далі, але замість годинників серед пустелі течуть губи, підборіддя та худі колЄнкі. Вона фанастична і схожа на жертву зіткнення між коробкою пластиліна та мікрохвильовою піччю.

фото (с)  www.story.com.ua/   фото (с)  http://www.iritafashion.com/

Це неземне створіння звуть Віта Кін. Вона – відомий український фешн фотограф та власниця сумного кучерявого чоловічка. Часто відвідує усілякі світьскі заходи. За словами muzz-avi.com , панянка вже 10 років займається рекламною та фешн-фотографією. Серед рекламних фото знайшлось багато, дуже багато, так дуже, фото з цицьками. Я розмію, що секс – це одна з найліпших мотивацій покупця та пересічного глядача каналу М1, але же це не привід, щоб фотографувати своїх подружок у вигляді привокзальних шльондр, яку б світлу мету ти не переслідував.

фото з офіційного сайту Віти Кін : http://www.kindom.net/

А це з проєкту " My Beautiful Friends", про який преса говорить так: "В кадре у Виты Кин – не только модели: тут и бизнесвумен, художницы, учительницы, тусовщицы, матери и жены. Но судя по снимкам – все они отвязные, темпераментные, дико сексуальные, откровенные, модные. " Мені більш спадає на думку, що це – каталог єкскорт-агенції або піар панянок перед своїмим вротороботодавцями, тобто чоловіками та коханцями.