категорії: блоґ-запис

щоб два рази не вставати

теґи: Ілля Ноябрьов, Ірина Бережна, Аліна Гросу, Анна-Вікторія Воронцова, Ольга Герасим'юк, Тіна Кароль, Христина Коц-Готліб, конкурс краси

Ну от, як тільки в мене з'явилося дофіга роботи, наші світські леви і левиці почали сповзатися на тусівки, а я не те, що написати про них не маю часу, навіть фоточки в інеті не можу подивитися. Але нє баятса! Писати я буду, бодай і коротенько.

Отже, у неділю обрали найкрасивішу дівчину України. Ну що вам сказати, мені очевидно, що нас готують до того, що рано чи пізно корону міс України вдягнуть на Аліну Гросу. Ну заміж там треба буде, всьо такоє. А зараз без титулів нікуда!

grosu

Ну я так сяк глянула хто там був. Так от:

Була Христина Коц-Готліб з сестрою, яка кагбе показує, на що б була схожа сама Христина без тюнінга і ідіотської манери таращити оченята, щоб здавалися більшими і грайливішими. Стрази (у кадр не потрапили), велике каміння і локони між цицьками. Красота спасаєт.

kots-gotlib

Була Анна-Вікторія Воронцова. Елєгантна как рояль і з супутником (?) у сапогах. І все так чинно і благородно, чоботи аккурат в оттєнок до шарфа, а шарф – до красівого укорочєного спінжака, що подчьоркує усі достоїнства фігури.

мисс-окраина 15

Був там ще й герой книжки про Гаррі Поттера – в бархатной мантіі (чи то воротнік такий) і кросівой шляпє. Говорять, що це моделлєр. Ну як моделлєр він слідкує за останніми тенденціями і знає, який фурор праізвьол дятєл Ель Кравчук своєю красною шапочкою і теж захотів, щоб Микола і про нього вірша написав. "Обійдеться!"

мисс-окраина 23

Ну і Тіна як завжди забула вбратися. І хоча дєякі таблоїди пєстрять тим, що її взуття коштує 12 тищ баксів, я б на місці Тіни спочатку б голову помила, а потім вже взуттям хизувалася. І взагалі – оно того стоіт?

tina

А ще на тусовку завітав домовьонок Кузя (хто знає хто це?).

kuzya

Пізніше напишу ще, а може ще й Коля віршем вас порадує, як він вміє.

Ну і щоб два рази не вставати. На "Телетріумфі" у мене два фаворити:

Герасим'юк з хуйом на шиї (ах Таблоїд обігнав мене у цьому порівнянні)

31782

І груди Бережної. Тут і вправду нічого поганого не скажеш.

teletr__5_

фото (с) спеціальний кореспондент рагу.лів Марійка, svitske.tv, Дуся, tabloid