категорії: блоґ-запис

"А мої прєдки були дворянє..."

теґи: Ірина Бережна, Анна-Вікторія Воронцова, Василь Грицак, Лесь Довгий, Сергій Ківалов, орденоносці, політика

А мої прєдки були дворянє.

А бабина тьотка була якась фрейліна.

В нєйо даже своя печать була

Мабуть коли ви читали про главного-редактора-дурналу-VIP, ви й не здогадуватися, що вона є кавалером міжнародного ордену святого Станіслава. Бггг? А от і не зовсім!

Тренд останнього часу такий, що публічні особистості, осягнувши свою публічність, намагаються компенсувати власну недолугість та імпотенцію у досягненні реальних результатів медалькамі і почотнимі грамотами, купленими за бабло. Причому персонажі недолугі настільки, що їм і на думку не спадає наскільки прозорими і смішними видається оце їх позування в бирлянтах і мантіях тим, кому вони власне хочуть пустити пил у вічі. Ось вам фоточка типових "кавалерів" в мантіях і з бантами (Воронцова третя зліва кажись, хоча могла б бути і ота тьола з хрестом ледь не на пузі, але то похоже її сістра – сістру теж нагородили), а під катом чекає продовження з іншими прикладами.

263_2

"Синдромом Брєжнєва" страждає не лише Анна-Вікторія, як правильно підмітив Діма у прекрасний спільноті "Йобаний стид", такою ж хворобою страждає депутат Василь Грицак – заслужений бла-бла-бла-бла-бла!

Вася вивісив у себе на сайті свій диплом:

00017ws7

Але не подумав, що у нас є інтернет і що ми можемо прочитати, що цей Інститут штампує будь-які дипломи за 795 баксів.

А от Ірина Бережна і Сергій Ківалов стали професорами Міжнародного університету Відня, теж не знаючи, що є інтернет, де написано: "International University Vienna (IUV) is a private institution located in Vienna, Austria, with a subsidiary in Kiev, (Ukraine). It was founded in 1981 as "European Christian College". IU Vienna is the only academic institution in Austria whose accreditation as a private university has been withdrawn".

Коротше кажучи, для тих хто не шарить в англійській, це єдиний академічний заклад, у якого відібрали акредитацію.

6-41483

Поряд з вищезгаданими особистостями, в Олесика Довгого скоріше "синдром Карлсона" – "найкращий в класі", цитую: "...в 1997 році визнаний кращим студентом Bournemouth Tutorial College...", а школа взагалі не надто популярна і якоїсь толкової інформації про неї знайти мені не вдалося.

getimg

А ще, поки я писала цей пост, знайшла статтю по темі, яку до цього моменту не бачила, там продовження про проффессоррів.

фото (с) tabloid, з сайтів Грицака, Довгого і ордену святого Станіслава

епіграф (с) Лесь Подерв'янський