категорії: блоґ-запис

Про жінок та блондинок

чоловічий псто

теґи: lera xs, peear, Силіконова жесть, андрій сирота, білявки, лєра XS, лєра аморалова, по любові, тетяна лойко, ілона жарко

На вулиці злива, і душа потребує чогось прекрасного. Бозя почув мої молитви і спонукав мене позбирати квіточок нашого життя на просторі інтернету. Псто про жінок та білявок inside.

Ілону Жарко я побачив на фото з однієї презентації у одному модному дому. І вона мене вразила блискучими люрексовими колготами під золоту коротку сукню. Палити назву івенту не буду, бо обійдемося без піару кого не треба. Потім вирішив копнути у Гуглі, але багато не нарив. І зараз я не знаю, хто вона і звідки. Отже дивимося, що Б-г послав.

Під цією світлиною на Dress-code.com.ua йшов цікавий срач між подружками Ілони та "злісними злобителями". Судячи з коментів "краса луку" визначається ціною речей та славою брендів, аніж смаком, з яким ці речі підібрані та доречністю загального вигляду їх володарки: "Я вам советую посмотреть fashion весна-лето 2010, а потом говорить дешево или дорого. Прежде чем говорить надо знать стоимость вещей. Клатч – Alexander Mcqueen – посмертная колекция, можете только представить сколько стоит..." (юзер Leo) Розмірковуючи про життя, не кожна шльондра у "Бальмені" чи "МакКуіні" буде виглядати дорогою чи леді.

Схоже, дівчна відчайдушно париться, але мало хто помічає ці спроби.

Лєра Аморалова або Lera XS – працівниця жїночої бригади під назвою ХЗ XS. Дехто вважає це співочим гуртом, але, я гадаю, той, хто так каже, не має або мозку, або слуху.

Тетяна Лойко – художниця ( Ой-лишенько-коник ), а не дешева проститутка водій-дальнобійник, як здається на перший погляд. На сайті густо мальованої панянки можно насолодитися роботами, створенними після того, як їй, молодому юристу, відкрилася уся краса та розмаїття цього світу після автоаварії. Мені здається, що картини були частиної лікувальної терапії  і не повинні були виходити зі стін лікарні на суд людей.

Справжні митці люблять світити дупою для піару, якщо хтось не знав.

фото (с) art-loyko.com

По любові або пошук нового спонсора персональної виставки.

фото (с) http://starlife.com.ua/

Спокусливо вигинатись повинна вміти кожна світська левиця (світлина з презентації івент-агенції "Біг Бос"/ Big Boss), бо як інакше спіймати майбутнього коханця чи спонсора нових страусячих шкароходів.

Знов Андрій Сирота з двома дівчинами не свого розміру. Він кожний раз, як професійний стрибун з жердиною, бере нову висоту.

РАПТОВО