категорії: блоґ-запис

високе і чисте

теґи: Ірина Бережна, Борис Фуксман, Василь Горбаль, Даша Шаповалова, Казбек Бектурсунов, Максим Лавринович, Оля Полякова, Тетяна Донець, Тетяна Нєдєльська, Юрій Фальоса, Ян Табачник, любов, політика

Мені не раз казали, що в рагу.лях, я жорстко обхожуся з тими, про кого пишу, що вони звичайні люди і у них є ті, кому за них болить. Так от, сьогодні я взагалі напишу про святе – про любов.

Як на мене, усі ці люди зробили свідомий вибір і, надаючи перевагу баблу чи молодому тілу поруч, вони повинні розуміти, що для рівноваги чимось доведеться поступитися, особливо якщо виставляєш життя настільки напоказ.

Юрій Фальоса завжди надавав перевагу молоденьким дівчаткам, мені жаль Ані Лорак, у якої фактично не було вибору і довелося прожити не один рік з упирем, який може й кохав її якимось там коханням, але заодно ще й розтлив у юному віці, особливо не переживаючи про те, який відбиток це накладе на майбутнє життя і комплекси тої, яку "кохає".

Зараз Юра став старшим, а кохання в нього ще більш юне.

falyosa

Фото з Максимом Лавриновичем я колись постила у своєму жеже. Пост був короткий і складався власне з фото та підпису "фото про любов" – любов дівулі з хижими рисами обличчя до маленького мішечка бабла, який на коротких ніжках так старається за нею встигнути, що аж біжить повереду.

max

Хтось робить ставку не на бабло, Таня Донець з досить забезпеченої сім'ї, щоб позаритися на Василя Горбаля виключно через гроші. Можливо це просто набирання додаткових балів для продовження політичної кар'єри, а можливо і правда неземне кохання, але шото мало віриться.

donets

Хтось обирає чоловіка для кар'єри іншого плану – співочої. Таня Нєдєльська час від часу шось там поспівує, але жодної її пісні згадати не можу, проте можу згадати статті про статки її чоловіка і дєрєбани, від яких йому дістається ласий шматочок.

nedelskaya

У цьому плані, якщо на фото з Олею Поляковою і правда якийсь там її спонсор, то вона обрала собі естетично підтягнутого дідка, з яким не соромно показатися на людях.

polyak

Хтось стає телеведучою і штампує свої зображення по всьому Києву в той час, коли проти її чоловіка заводять справу з приводу згвалтування неповнолітньої. Тримати обличчя при цьому дуже легко, тому що і без подібних потрясінь воно має досить кислий вигляд. Ще б пак! Прокидатися щоранку з Казбеком Бектурсуновим поруч.

shapo

Ірина Бережна, як і Таня Донець, націлена на політичну кар'єру, паралельно заробляючи на нотаріальній конторі, яку певно теж отримала від Бориса Фуксмана у подарунок, перш ніж заслужила депутатський мандат.

berezh

Ну і наостанок невідомі мені персонажі, але очевидно, що вони пара. Це ж треба так любити гроші!

unknown

фото з сайтій svitske.tv, tabloid