категорії: блоґ-запис

Тиждень моди

теґи: Євгенія Губська, Маша Жулай, Маша Манюк, Ольга Альонова, українська мода

А ви знаєте, що svitske.tv тепер стало jetsetter.ua?

Ура-ура-ура. Дочекалися Тижня Мод. Ну фаворит у мене ви вже зрозуміли хто, він же бо показав нам цицьку прямо з подіуму, а це такий свіжий хід:

38_340

Але також мені сподобалися: Не ноги, а оптична ілюзія у виконанні дружини Червоненка. Вона десь там, а ноги десь тут. Вражає.

38_389

Маша Манюк, яка поміняла макіяж смертельно хворої на макіяж танцівниці в Мулен Руж. А ще по ходу позбирала ідеї подружок по бомонду – буси-фалос – у Герасимюк, червоні аксесуари – у Розинської і оці штанюлі – у всіх підряд, бо вже хто тільки в таких не з'являвся. Мальвіна.

32_171

Альонова знову, щоб не прогадати, обрала чорне з чорним, треба було проконсультуватися з подружжям Діденків, бо вони ж бо знають, що у чорного безліч відтінків і об'ємів. А оці брови ниточкою і дві заколочки, щоб компенсувати недостатню кількість волосся, нагадують мені петеушницю на дискотеці.

38_292

Порадували мене й малознайомі персонажі. Навіть на фоні Губської з жовтими перлами, так і хочеться зробити ріжки пальцями і промуркати "Уті-путі, хто це у нас такий модний".

32_174

Або тут, дарма, що Маша Жулай перестаралася, коли дивишся на цю фото, реакція одна: "ААААААА, що у неї з обличчям!"

38_290

А це просто гармонійна пара. Норки на плечах і дірки на ногах.

32_188

А ця тьотя на задньому плані просто мене підкорила. Пусічка з машинкою. Бібібі. Явно супутниця дядечка Фестера генерального АВТ Баварія.

32_178

Зверніть увагу на її взуття. Знається на моді)))

925_brnnappashiny_n

фото (с) jetsetter.ua