категорії: блоґ-запис

Кто нє відєл трікотаж - дєтскій мір, второй етаж

теґи: Іванна Мелай, Майя Мігаль, Сергій Єрмаков, Тріші, українська мода

Ну вам взагалі пощастило з рагу.лями, бо для того, щоб побачити труси, ні в який дєтскій мір вам не треба йти, достатньо завантажити цей блог і ви побачите декілька видів трусів в оригінальному переосмисленні дизайнера, який вважає, що національне українське вбрання – це костюм Снігурочки. Коротше кажучи, без реверансів, Сергій Єрмаков відкрив серію вечірок, на першій з яких моделі демонстрували труси і всьо шо має до них прілагатися за думкою Сергія Єрмакова.

yermak

Дивлячись на це, я радію, що жоден гетеросексуальний чоловік, а тим більше мій, таке не вдіне і тому у мене не буде можливості побачить отакі чудеса вживу. А мотоциклєтний шлем взагалі нагадав мені бородатий жарт "презервативи не дають 100% гарантії. один мій друг надів презерватив і потрапив під автобус".

З іншого боку, уявляю як красочно можна займатися сексом, коли партнер у такому шоломі, сонячні зайчики заповнять кімнату і будуть злягатися разом з вами.

А ще, на додачу до такої розваги як труси, Єрмаков запросив нікому не відомих співачок – жодної пісні я не знаю ні в тої, ні в другої, ні в тих. Першою йде Майя Мігаль, вона їздила колись на "Нову хвилю" і зайняла друге місце ззаду, друга – Іванна Мелай, вона одягла труси під колір пояса, потім зрозуміла, що під кустюмом трусів не видно і скотила їх нижче, щоб видно було навєрняка, треті – гурт Тріші, взагалі дуже странно одіті, але вони хоча б розвіяли мої побоювання в тому, що Оксана Байрак єдина в нашому бомонді, хто носить гіпюрові колготки на руках.

tyolki

А ще на сайті "Публічних людєй" в коментах я прочитала потрясну фразу, яка критикувала авторський текст. Цитую: "как можно было ... сравнить Майю Мигаль с Мелай". Я теж думаю "Как?", бо якби я не прочитала, що то різні півіци, то подумала, що то одна, просто в різних сценічних костюмах.

Ну і наостанок – Сергій Єрмаков планує продовжувати традицію вечірок, тому чекаємо на нові шедеври. Красно дякую за сюжет і за фоточки інтернет-виданню "Публічні люди"