категорії: блоґ-запис

Дай йа тєбйа пацилуйу!

теґи: Ірина Білик, Анастасія Волочкова, Асорті, Камалія, Маша Распутіна, Нестор Шуфрич, Оксана Байрак, Олексій Дівєєв-Церковний, Світлана Вольнова

І от тепер після понеділкової рубрики "Лізуть" звітую вам недільною рубрикою "Все й одразу", а якщо коротко, то це все найкраще, що не увійшло в записи на рагу.лях протягом тижня.

"Дай йа тєбйя пацилуйу!"

 

Ковбой Мальборо.

 

Просто красивий мікрофон у кадрі з красивим Шуфричем.

Іра Білик співала на концерті "Диво-Дитина" у костюмі блискучої Баби-Яги.

Вольнова минулого тижня організувала "Фабрику краси".

А ще в цей же час до Києва завітали російські зірки, щоб також поділитися з нами своїми секретами. Можна, наприклад, загорнутися в килим з хутром.

А можна просто залишатися природньо красивою.

Окреме захоплення у мене викликала промова пана Халпахчі, який передавав слово Камалії під час прес-конференції присвяченої цьогорічному фестивалю у Канах. Зацініть!

Дійсно дуже важливо мати не тільки гідних режисерів, гідних  сценаристів... Дуже важливо для будь-якого кіно мати своїх зірок. І ми дуже раді, що ми можемо представити серед показів одну картину,  яка має комерційний потенціал, бо ми хотіли представити різні картини. Бо українське кіно – це не тільки артхауз, це мають бути комерційні фільми і ми дуже раді – я впевнений, що знову мене будуть мої іноземні колеги питати "Ну як це можна в одній такій країні мати стільки вродливих жінок?". І я хочу попросити  Камалію, яка, здається, дебютувала як кіноактриса у цьому фільмі... блаблабла... і я сподіваюсь, що десь через рік два ми будемо не тільки мати "Місіс світу 2008", але будемо пишатися і колись може зможемо вручити від фонду і нагороду за розвиток українського кіномистецтва. Але все попереду, ваша кар'єра тільки починається і я передаю вам мікрофон, щоб не тільки милуватися вашою зовнішністю, але й почути ваш голос.

Тра-та-та-та-та!

фото © jetsetter, tabloid, mediananny, celeb, e-motion