категорії: блоґ-запис

Ангел з тобою

теґи: Space1Media, star angels, відео, фото

На п'яти славетним українським зіркам, таким як Камалія чи Оксі, наступає нова хвиля молодих, але цілеспрямованих жінок та їх продюсерів. Дякувати Богові, за їх плечима  стоїть увесь  професійний досвід та напрацьовані прийоми вітчизняного шоу-бізнесу.  Не буду довго ходити навкруги та представлю вам групу з Київської області "Star Angels".

Не пам'ятаю, чи вже писали про них "Рагу.лі", але хай це буде пост, присвячений новому відео групи.

фото (с)  star-angels.com.ua

Дещо з прес-релізу групи: "Как же необходим свежий глоток воздуха, капелька вдохновения и радости. Ежедневные дела затянули в свою рутину... Выходом из столь обыденно-скучной ситуации может стать замечательная новость. Новость о том, что в мире шоу-бизнеса загорелась новая звезда. Даже не просто звезда, а яркие, смелые и талантливые звездочки в трехкратном размере: «Star Angels». Что же представляет из себя группа «Star Angels»? Это не просто девичье трио с явными претензиями на музыкальный олимп. Это вкусный микс красивого и уникального голоса вокалистки, лёгких и запоминающихся текстов и мелодий песен, современных и стильных аранжировок, таланта, энергии и позитива. Мы их можем не только слышать, но и видеть! Яркие танцевальные постановки в коктейле с мелодичными песнями делают шоу, которые не оставят никого равнодушными...

Многообещающий проект «Star Angels» теперь с нами! "

Звиняйте за довгий текст, але він був досить цікавий, щоб навести з нього більшу частину. В ньому відчувається спроба позиціонувати трійцю пофарбованих білявок у якості ковтка свіжого повітря на нашій сцені, альтернативу більш сексуальним жіночим бригадам колективам. Тоді навіщо було так знущатися с дівчинок і робити з них секс-ляльок?

Біляву дівчину звуть Даша. Що цікаво, співає тільки вона, бо я, як не намагався почути у піснях ще додатковий вокал двох інших учасниць колективу, не зміг його знайти. Питання: що роблять у "Зіркових ангелах" ще дві дівчини? Стрибають крізь вогняний обруч на арені? Якщо цікаво, Даша розповідає, хто вона і як потрапила у цю халепу групу.

Кліп "Jaga-Jaga" з офіційного Титрубко каналу продюсерського центру "Space1Media" вважаю спробою наблизитися до світової слави нашої улюбленої діви Петлін, бо обидва кліпи чимось схожі за сюжетом. Наскільки голос вокалістки, цитуючи прес-реліз, "красивий та унікальний" залишаю судити особам більш серйозним та не упередженим, тим, очи яких не затьмарені пекельним фотошопом у стилі Аматуе.

Бажаючих насолодитися, як і було написано в рекламному зверненні групи, нехитрими текстами  пісень прошу сюди . А новим шанувальникам білявих янголят раджу завітати до їх офіційного сайту.