категорії: блоґ-запис

Завіткі і фінтіфлюшкі

теґи: Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, політика, реклама

signat1

Я повісила ці два плакати не для того, щоб ви відчули ностальгію за старим дизайном політичних білбордів або саркастично поміхнулися, прочитавши фразу "Мрії збуваються", а для того, щоб ви побачили те ж, що недавно дуже здивувало нас з Миколою – те, як змінився підпис нашого президента, фінтіфлюшки достойні школярки, яка романтизує свій підпис.

podpis

Я звичайно ж залізла в книжку з аналізу почерків і підписів і прочитала там таке: Якщо людина хвалькувата і прикрашає свої достоїнства, те ж саме проявляється і у її підписі. З'являються завитки, стрічечки та інші подібні деталі. І чим таких деталей більше, тим менше в людини природності та відкритості. Якщо велика літера підпису за розміром значно відрізняється від інших, це означає, що особистість капризна, з підвищеною вимогливістю до оточуючих. Чим більш складний і перевантажений деталями підпис, тим більше проблем ця людина сама собі створює – "робить з мухи слона". Якщо підпис нерозбірливий, то це характеризує людину як егоїста, який не переймається тим, чи зрозуміють його інші чи ні.

Можете писати все що завгодно, але підпис у людини міняється не просто так. Ну і як змінився Юлін підпис. Я б взагалі не здогадалася, що це її підпис) Заплутує сліди.

yuliasign