категорії: блоґ-запис

Український black-tie

Хочу написати про Одеський кінофестиваль. Одразу скажу, що зосереджуватися на самій події не буду (тому що не була, не слідкувала), а от про гостей фестивалю з задоволенням напишу.

Що мене цікавить, так це те, чому організатори світських подій в Україні вперто виставляють вимоги до дрес-коду, якщо ті, хто ходять на ці заходи, аж ні разу цього дрес-коду не дотримуються. От і виходить такий суто український black-tie.

Хоча у мене немає сумнівів, що жінки, на відміну від чоловіків, дуже старалися вбратися для червоної доріжки якнайкраще. Ось ця дама, здається, вбила для своєї сукні улюбленого папужку.

Як завжди ми бачимо, що леопардового багато не буває, тому що якщо немає смаку, то аксесуари повинні повторювати принт сукні.

Цей ансамбль яскраво свідчить хіба що про те, що не завжди треба підбирати помаду під колір сукні.

Все ще шалено популярними залишаються сукні з штор. Причому сукні такого фасону, ніби їх було позичено у костюмерній лялькового театру.

Олександра Кужель теж рятувалася щедрим драпіруванням, яке не дуже їй допомагало (втім вийшло краще, ніж було).

Але найдужче старалася Вікторія Лопатецька. Якщо минулого року вона нагадувала Джона Траволту...

... то цього року було схожа на розповнілого трансвестита у сукні фламенко. Мені здається, що Олена Голець своїми дизайнами підводить жінок до свого рівня, знищує конкуренток, так би мовити.

Ну і кілька вечірніх образів.

Дуже мила і скромна сукня у жіночки в чорному.

Схоже прозорість суконь стала трендовою на вечірках.

Дама в рожевому теж доставляє.

Взагалі правильно. Яскравим жінкам – яскраві сукні!

Ну і наостанок ще дві послідовниці Скарлет О'Хари, які теж шили сукні з штор. Правда, з якихось дуже урочнистих штор, мабуть з місцевого будинку культури.

фото © kiev.mainpeople.com/photo/