категорії: блоґ-запис

Тьолки

Категорія два. Тьолки.

Тьолки в Україні процвітають лише завдяки тому, що вони тьолки і мають якісь там принади, що їх достатньо спонсорам аби фінансувати їхню "творчість". Фінансування зазвичай має дуже короткостроковий характер, тож кожна з німф намагаєтьcя витиснути з мецената все, що може. А через те, що проміжок часу на це  неї дуже обмежений, ми постійно спостерігаємо картину "все й одразу", бо "завтра" може вже й не бути.

От є, наприклад, співачка Ангелія, несмаку якої може позаздрити сама Камалія (мабуть тому у них і псевдоніми римуються), так вона одразу по два сингли випускає, а костюми, в яких вона це робить, просто жахають.


 

Гурс "Декольте", який я запам'ятала завдяки феєричному відео, чудово ілюструє трагедію дівочих колективів, коли сценічні костюми змінюються рідше за самий сценічних дів.

Весна 2011.

Літо 2011.
 

Гурт "Співаючи труси" відзняли чергову фотосесію, втім на фоні того, що постійно творять "Фемен" виглядає все більш ніж скромно.


А от Єві Браун все не йметься, от і імітує бурхливу творчу діяльність. Хоча дивлячись на цього сумнівного солдатика я не можу повірити в те, що його взагалі цікавлять жінки.

фото © e-motion.tochka.net, starlife.com.ua, absurdu.net