категорії: блоґ-запис

Що буває, коли дури починають "боротися за свої права"

теґи: FEMEN

Вчора було проведено 2 акції, правда про одну ви точно знаєте, а про іншу – ні, тому я вішаю прінтскріни з сайту УНІАН, щоб ви могли порівняти і провести парарелі.

2akcii

Про першу акцію в інтернеті є хіба що 2-3 згадування, тому що до заходів, на яких ходять з голими задами просто так, ми вже звикли, а от заходи, там де голі зади "за ідею", ще провокують інтерес.

Що я можу сказати про організацію ФЕМЕН? Вони виступають проти тих явищ, які виникають саме завдяки тим, кого вони виставляють жертвами. Колись давно на парі в університеті наш викладач запитала нас про те, хто на нашу думку насправді винен у хабарництві у вузах більше – викладачі чи недалекі студенти? І я була ледь не єдиною, хто сказав, що студенти, тому що якщо ти впевнений у своїх знаннях, ти ніколи не принизишся до хабаря за те, що можеш довести і без грошей. А якщо грошей немає, то пропонують уже щось інше. І що ми маємо? Боротьбу за те, щоб відібрати у "жертв" єдиний інструмент, завдяки якому вони можуть отримувати липові дипломи. "Жертви", задумайтесь! Вас знову наїбали!