категорії: блоґ-запис

Ще більше найкрасивіших!

Ну що ж, тепер фотозвіти з події повикладали навіть найлінивіші і найбільш неповороткі сайти, тож мені є з чого вибрати і я продовжу.

Оригінальним підходом порадувала Галліна – ззаду спіниця начебто є, а спереду немає. І бусікі, бусікі, бусікі, щоб красіііііво було.

При всій моїй повазі до спортивних досягень Яни Клочкової я не можу не відмітити, що весь вечір Яна провела задрапірувавшись у штору.

Два адепти стразиків.

Наталка Окунська на традиційному полюванні, як основну зброю використовує виріз до пупка.

Супутниця Кирила Туриченка дуже старалася шубу вдягла, щоб не змерзнути, втім заради краси чорного педикюру пожертвувала панчохами. Де логіка?

Блиск, еполети, рукавички до плечей разом з Тетяною Логуш перемістилися з Карнавалії (про яку я ще напишу).

Після прем'єри "Чорного Лебедя" більшість жінок взяли цей образ до увагу. І дарма! Виходить хіба що "Чорна кривенька качечка".

Це однозначно пара вечора! Сергію Єрмакову такий образ можна пробачити через ви самі знаєте що, а от як Марта Гримська з такою фігурою змогла обрати таку сукню? Можливо, це просто відбиток тих часів, коли вона була радником Черновецького?

Навіть Камалія на фоні Марти виглядає дуже скромно і стримано. Згадую про неї лише тому, що не розумію, чому перше місце посіла не вона.

Ну і ще кілька.

А це головний редактор видання, яке й ініціювало таку чудову подію, де в кожного є шанс отримати премію просто за те, що красивий. Враження таке, що це не жінка, а рожевий прямокутник у шубці і на підборах.

І звичайно ж силіконова беретлька! Це ж так вишукано!

фото © e-motion.tochka.net, jetsetter.ua, zvezd.net, tabloid.tochka.net, mediananny.com