категорії: блоґ-запис

Покліпаєм.. автор кагбе хотєл сказать

теґи: Аелін, Брати Борисенко, Надія Гураль, кліп

Відразу хочу попередити, що в цьому пості до співаків претензій жодних, не черех них (на цей раз) на цьому сайті запис появився. Хочеться відмітити цього разу саме режисерів, постановників відеокліпів. Імен писати не буду, просто дивимось за шо люди гроші отримують і намагаємось вловити ту незбагненну для простої людини ключову думку про велике і вічне, тоїсть смисл того чи іншого кліпу.

Першими стартують Брати Борисенки: дешево, мінімум декорацій, мінімум задуму, мінімум нового, мінімум ідей, максимум пантів. 

Бюджет: 200 шт. морозива студентам, акробати/гімнасти/брейкденсери – 100 грн/год/шт., кеди – 1пара для хлопчика,шо гонить постійно, 2 дівчини – 100 баксів/час. 

Друга в списку – Надія Гураль з анонсом свого нового кліпу. Подивившись трейлер, відразу згадалася її стара пісня з промовистою назвою "Село моє".  Як завжди – вишиванки, давчата, що танцюють на задньому плані. Дешевший дах аніж в Борисенків, декорації майже зеро, всо орендоване, чорно, сіро, нецікаво і навіть голос і пісня непоможуть з того створити шось.  поскакали на даху, поплавали на катері, пофоткалися біля фонтану. Слів пісні не чути, але думаю, що то буде на тему "Як я провела літо", бо логічно то не повяжеш ніяк.

Бюджет: колготи – 4 пари танцюристкам, фляшка сторожу за  то, шо відкрив двері на дах, бензин на заправку катера, пльонка до фотоапарата. Може то нетреба того кліпу дознімати... і так ясно 

І на завершення ШОТА від команди гарненької і талановитої співачки Аелін. Складається враження, що режисер кліпу колись врятував її життя, тому що іншої приочини, через що вона довірила зробити з такої пісні таке гімно, я не бачу. Дибільний сюжет, вірніше його відсутність, поєднюється з такими ж героями.