категорії: блоґ-запис

"Один вафлями годує, а другий в жопу їбе - інтєрєєсно!" ©

теґи: Віктор Цекало, Кульбаба, бізнес, ресторан, івент

"Один вафлями годує, а другий в жопу їбе – інтєрєєсно!" саме такими словами можна описати сучасний підхід до вікриття ресторанів. Наші люди вважають, що якщо в тебе є бабло, то можна дуріти як тобі захочеться, бо головне, щоб всі інші не подумали, що у тебе не вистачає фантазії на те, як ці гроші просирати. Отже нехай це буде вже баян, але я все ж таки теж напишу про відкриття бару для кола обмежених людей.

Відкривати ресторан голою сракою досить сміливо, бо заклад тепер буде у багатьох асоціюватися саме зі сраками. Хоча можливо, вони таким чином хотіли одразу дати усім зрозуміти, яка якість їжі очікує на відвідувачів.

Але власники ресторану вирішили, що одних срак недостатньо і тому подбали про те, щоб відволікти увагу іншими карколомними деталями, як то куркою з головою Чебурашки (сюрреалісти нервово смалять)...

або гостями, які позують перед камерами так, ніби забули, що знаходяться на публічній події, а не знімаються у порнофільмі.

Ну що ж, справжній IQ Bar, для людей з дуже невисоким рівнем інтелекту, які намагаються це компенсувати хоча б назвою бару куди ходять.

фото © dusia