категорії: блоґ-запис

Найпопулярніша співачка Західної України

Що не день, то нове відкриття! Сьогодні я дізналася про існування проекту «Люди Львова. Золотий Лев». Проект організовує перший глянцевий журнал Львова "RIA", щоб відзначити тих, кого вважають найпопулярнішими львів'янами.

Тут я хочу зробити невеличкий ліричний відступ і показати вам мою улюблену обкладинку "RIA".

Як бачимо, відсутність шиї у дівчини посередині абсолютно компенсується... Втім я не про це.

Так от, завдяки журналу "RIA" і завдяки одному невеличкому скандальчику, який виник у ході конкурсу я дізналася про чергову перлину українського шоубізнесу!

Виявилося, що коли оголосили номінантів на звання "Співачка року" сталося неочікуване. Цитую: "...самопроголошена «найпопулярніша співачка Західної України» Ірина Федишин, продюсер якої вимагав зняття її кандидатури з голосування, аргументуючи це тим, що «Ірина Федишин» – це бренд, а ми, номінуючи її на нагороду «Найкраща співачка року-2010 за версією журналу «RIA-Львів», цим брендом користуємось. Користуємось безкоштовно! Нам же чужого добра не треба, тому за Ірину Федишин у проекті «Люди Львова-2010» проголосувати ніхто не зможе, навіть, якби хотів..."

Ми теж хочемо трохи безкоштовно скористатися популярністю співачки і покажемо ще кілька її фотографій, хоча мені здається, що співачка сама має доплачувати за те, щоб на неї дивилися, бо її краса засліплює і перетворює на камінь.

за матеріалами © ria-lviv.info