категорії: блоґ-запис

Купи мужика

теґи: Ігор Посипайко, ЗМІ

Вас не лякає таке поєднання заголовку і фото?

Я в курсі, що то Ігор Посипайко. Про нього можна сказати, що у нього нестримна жага до піару найменшого висеру з його боку і боку Оленки Шоптенко, з якою вони разом (підставити) зустрічаються/піаряться/намагаються привернути до себе увагу кілька років і перші півтора з них (до того, як вони навчилися висмоктувати інформаційні приводи з пальця – ви не в курсі, а я читаю таблоїди і бачу їх з такою регулярністю і з таких нікчемних приводів) Шоптенко у кожному інтерв'ю говорила, що під час знайомства подумала, що Посипайко гомосексуаліст, бо більше, мабуть, нічого не могла придумати, що б про нього розказати.

фото © e-motion

Для тих, хто не зрозумів у чому рагулізм. У піарі кожного висеру. Що таке "кожен висер" ви можете подивитися тут і тут. Зовсім не награно і не постановочно і загалом 13 хвилин часу (якщо у вас вистачить терпіння). Це лише той приклад, що можна з легкістю знайти онлайн.

До слова, я зовсім не фанат Посипайка, щоб відслідковувати кожен сюжет, який стосується його життя, просто це все саме лізе.