категорії: блоґ-запис

"Голова моя глупая, бєзногая, бєзрукая..."

теґи: Іво Бобул, Аліна Айвазова, Аріна Домскі, Віталій Козловський, Ганна Герман, Дюденки, Людмила Супрун, Нєізвєсний прінц, Оксана Байрак, Остап Ступка, Тіна Кароль, Тіна Кароль, Юлія Тимошенко

Сьогодні тематика буде експериментальна. Я думаю, що ви по фотографії здогадалися, що говорити будемо про підарасів зачіски.

Дюденко Старичок-боровичок, по-іншому не можу охаректеризувати геометричну феєрію з волосся Дюденка. Професія звичайно зобов'язує, але в даному випадку скоріше скидається на професійну деформацію, а не обов'язок. Хоча пам'ятаєте задачку-шараду: є дві перукарки у перукарні, одна з ідеальною зачіскою, інша з кублом на голові, до якої варто йти? До тої, що з кублом, бо вони причісують одна одну.

Тіна Кароль Розкрийте мені таємницю, це її так підстригли чи просто загортають довге волосся так, щоб створити ілюзію короткого. У будь-якому випадку гіршої зміни зачіски годі й придумати і навіть піджак на білизну і колготи не рятує. Тіна-Тіна, ти вже в третьому випуску "фешн". Покайся!

Ганна Герман Не буду приховувати, Герман – мій треш-кумир, то завазюкане гелем волосся, яке чомусь нагадує мені фільм "there's sth about mary", то закос під холі голайтлі ("breakfast at tiffany's") з елегатно звичаючими пасмами і бретелькою від ліучика, то просто образ "я на дачі, вилізла з ліжка на веранду". Між іншим зверніть увагу на браслетик, ета шота – майстриня деталей!

Юля Тимошенко Незважаючи на обридлу косу Юля з нею завжди виглядала пристойно, проте багато хто з вас чекав, коли ж я про неї напишу. От тепер і пишу, ні цей костюм, ні ця зачіска на ЮТ не вказують на те, що ця жінка немає проблем зі стилем. "Всьо пропало" (с)

Аліна Айвазова Ви навіть не здогадуєтеся, але ця зачіска і є збірним образом до поняття "гламур" і "бомонд" у нашому суспільстві. Так глянеш здалеку, так вродє нічого і акуратненько, а як придивитися, що все у стразах, блиску і недолуго витинаються зайві деталі, про які нікому й знати не треба.

Нєізвєсний прінц Елвіс Преслі рєінкарнувався і почав носити Шанель? Кожа как у младєнца і прекрасне почуття стилю, одне мене турбує, чи у мальчіка не ростуть ноги звідкись не звідти, бо він дуже підозріло стоїть.

Козловський А тепер – ДІСКАТЄКА! Було – стало – було – стало. В принципі, я ніколи не думала, що з Віталіка можна зробити щось ще більш підорасіше, але стилісти на практиці довели, що можна. А остання фотка ну це бляяяяяяя. Я б після такого пішла у відлюдники, а то так повернешся на якійсь вечірці випадково спиною, а там тут як тут "нєізвєсний прінц".

Аріна Домскі Ну тут буде невеликий екскурс в історію, косу вже свою Аріна зняла, але назавжди залишила свій слід в історії шоу-бізнеса, як тьолка, яка начепила косу і розповідала всім, що вона справжня. Ну практично Юлія Тимошенко шоубізнесу. Крутіше за неї тільки Асія Ахат з її вічною перукою (мені між іншим так цікаво, що у неї там настравді)

Байрак Ноу комментз.

Остап Ступка Остап Ступка такий милий рагуль на цій фотографії, що я не могла його не запостити. Моя мама говорить, що він косить під Далі, але ми ж бачимо, що рагульство не приховати.

Людмила Супрун Тьотя з домом на голові. Я думаю, що тьоті Люді треба розпочати бізнес з виробництва косметичних засобів для волосся, вона ж стане своєю клієнткою і повністю окупить витрати на бізнес. Цікаво як вона проходить у двері і поміщається в машину?

Іво Бобул Це просто кумир. Насправді я й не уявляю його з іншою зачіскою. Дуже гармонійно. Між іншим, це єдиний позитивний приклад з сьогоднішньої підбірки. А хто знає, хто перший відростив шевелюру Іво Бобул чи Тарас Петриненко?

Фото з сайтів tabloid.pravda.com.ua, svitske.tv