категорії: блоґ-запис

"Дівчата, грубим буває туалетний папір"

теґи: Сергій Воронцов, відео

Прізвище Воронцов(а) стає все більш популярним. Оце Сергій Воронцов – починаюча зірка, яка у невимушеній позі фотографується на фоні фотошпалер.

Я почитала статтю про нього і бачу, що задатки у співака нічого такі. "Если же немного окунуться в родословную Сергея, то мы узнаем, что его бабушка – графских кровей и Сергей по праву носит фамилию своих потомков. А начинал он свою творческую жизнь с работы профессиональным стилистом, создавая образы многим украинскими артистам. На его счету – не одна модная и стильная прическа представителей отечественного бомонда и золотой молодежи. Поэтому все друзья и клиенты Воронцова пришли на его профессиональное шоу. Шоу настоящего графа Воронцова". 

Тільки вилізло, а вже і граф, і золота молодь. Я тут пишу-пишу, що нашим зіркам варто ставитися до себе скептичніше, а тут іще й не став відомим, а пафос нема куди дівати. Отаке у нас молоде покоління шоу-бізнесу.

Ну і відео. Це презентація співака у якого своє бачення усього. Особливо своєї презентації.

Ну і ще одне відео тут Сергій ще не визначився Сергій він, чи Дініс (ииии), але він вже точно знав, що він Воронцов. Він там каже, що чоловіки не грубі. Цитую: "Дівчата, грубим буває туалетний папір, а ми ж просто стримані". Аааааааа.

фото з сайту я-звезда