категорії: блоґ-запис

Антирагулі?

теґи: блог

У нас тут виникла дискусія – цитую дослівно – цікаво, що є первинним у нашому шоубізі: те, що люди хавають той кал, що йому згодовують чи те, що люди у нас такі в своїй масі, що в принципі тільки цей кал і готові споживати.

Я вважаю, що тут спрацьовує варіант – хавають те, що згодовують, бо разом з цим ще й говорять як це прекрасно, а люди  створіння соціальні і дуже легко піддаються навіюванням, бо свою думку думати, а тим паче висловлювати навіть без перспективи відстоювання, зазвичай не дуже цікаво, можна погодитися з більшістю (подивіться, будь-ласка, оце відео).

Так от, це я до чого. Скоро рагу.лям буде рік, і ми вже тут багато чого висловили про те, що є калом і чому з ним не треба миритися, а отже пора висловлювати свою думку про те, що є вартим уваги. Мені дуже хочеться зробити ще один проект, такі собі антирагулі (назва буде звісно іншою) і я вже давно думаю собі про це, тому що позитивних вражень у мене від життя предостатньо, хоч як би вам не здавалося, що я депресивна тьолка, яка бачить виключно рагульство. Думаю собі думаю, але фінальна концепція не народжується і я хочу звернутися до тих, хто хотів би взяти у цьому участь хоча б якимись порадами.

Прошу писати мені на tettianam@gmail.com , а далі я сама з вами зв'яжуся. Я б вивісила тут свій телефон, але не дуже хочу світити його для такої широкої аудиторії, бо справді зацікавленим не буде важко написати бодай коротенький мейл.

Дякую за увагу.