категорії: блоґ-запис

А сьогодні у вас буде "Ейфорія"

Нещодавно у Києві відкрився новий "елітний клуб закритого типу" під назвою "Ейфорія". Знаєте, мені здається, що окрім того, що такі клуби треба робити закритими, їм ще варто поменше виставляти фотозвітів з убогих подій що там відбуваються, щоб не травмувати тих, хто не належить до "еліти", для якої ці клуби функціонують.

Але все ж таки не утримаюся від того, щоб хоча б одненький раз вас травмувати тим, які модні перформанси влаштовують для справжніх віайпі.

Якщо у комбінації зрізати бретельки і розбавити блідий зелений траурної стрічечкою, то можна видати її за сукню.

Запам'ятайте ім'я дизайнера – Дар'я Лєгєнда. Якщо ви колись її зустрінете, обійміть і поплачте і за мене заразом, бо саме такі емоціїї викликає цей показ.

Яке свіже і нестандартне рішення і головне одяг яскаво підкреслює відсутність будь-яких вигинів у тілі моделі.

А лаковий корсет може розбавити будь-яку сумну комбінацію штанів і сорочки. І головне, дизайнеру знову вдалося знайти модель, яка радше нагадує паралелепіпед, аніж дівчину з подіуму, причому навіть після затягування у корсет.

А потім "входить Випадєніє Матки. Воно таке як і інші, тількі між ногами у нього волочиться мішок"©

Між іншим мішки були не лише між ногами, але й на голові. Це дуже правильно, бо іноді не хочеться, щоб тебе пізнавали, коли ти вдягнена у таке вбрання.

Потім пішли якісь фантазії, які на мою думку дуже б припали до смаку співачкі Оксі.

Мені здається, що оцей концепт з розтягуванням рожевих шмарклів, які чомусь прикидають одягом, дуже вдалий. При цьому знову ж таки не видно обличчя, та й навіщо, якщо видно цицьки.

От таку екскурсію я вам влаштувала у чарівний світ моди для еліти. А тепер спробуйте зі мною не погодитися стосовно того, що якщо вже клуб закритий, то і фотозвіти з нього викладати не варто.

фото © starlife.com.ua