категорії: стаття

Ще один сайт, де рекламують нашу країну

теґи: all about U, бізнес, веб, держава, реклама, сайт, туризм

http://ukraineallaboutu.com/

Тривожні передчуття викликає мега-креативна заставка – уже знайомий всім логотип і аж два рядки – розділи для туристів і бізнесменів...І передчуття підтверджуються.

Спробувала я уявити себе іноземним інвестором, зайшла у відповідний розділ...боже...мій проект одразу провалився. Інформації нуль....якісь дурні вставки з "цікавими фактами", написаними безграмотно дрібнющим шрифтом...а головне – недоречно...нашо читати про трембіту в розділі "пошук бізнес-партнерів"???? знайти партнера мені не вдалося....бо там пропонують залізти в Жовті сторінки або зв'язатися з іноземними організаціями на кшталт US Business Council. Тобто в самій державній чи навіть приватній структурі України нікому нецікаво залучати до співпраці іноземних інвесторів.

Довго набиралася духу уявити себе іноземним туристом...Врешті зважилась пошукати корисну інформацію про транспорт, інфраструктуру, тощо. Що я бачу? Серед туристичних міст вони пропонують Донецьк і Харків....Такого курорту, як моя рідна Ялта, тупо нема!!!! Про неї знайти інфу на цьому сайті нереально. Зате є Севастополь, в якому жоден нормальний турист не зупиниться – там нема туристичної інфраструктури.

Добре, клацнула Севастополь. Два речення нерозбірливим шрифтом. Все, їду – я ж бо в захваті і мені все зрозуміло.
Далі. Розділ Meet People. Там чомусь написано про якихось українців, що вирушили у квест по слідах христофора колумба. Хто вони????? Що вони роблять на цьому сайті??? Але титульний напис "No food. No water." чомусь мене не вразив – я думала, це і є опис України.

Одним словом, тішить стабільність – хоч у дебілізму в цій країні вона є.