категорії: блоґ-запис

"троє із ларца, адінакови с ліца"

теґи: Ірина Білик, Олександра Кужель, Таісія Повалій, вірш

3divy

Я тут недавно отримала декілька десятків чудо-фоток і, проглядаючи їх, зрозуміла, що Кужель у русі можна переплутати з Білик чи там Повалій, фото підбирала нашвидкуруч, але головну ідею ви зрозуміли.

Хоча, разом з цим, Кужель залишається унікальною у фантастичному поєднанні прикрас, яким позаздрить будь-хто з племені Мумба-Юмба, мексиканського тушкана і блискучої червоної тканини верхнього одягу (я так і не зрозуміла, що це таке, куртка чи така шуба?)

Ну і перш ніж ви прочитаєте все те, що думає з приводу Кужель Микола, я розповім вам як виготовити такі ж хутра у домашніх умовах. Достатньо згадати класику:

На ней был халатик, переделанный из толстовки Эрнеста Павловича и отороченный загадочным мехом. Остап сразу понял, как вести себя в светском обществе. Он закрыл глаза и сделал шаг назад. – Прекрасный мех! -- воскликнул он. – Шутите! – сказала Эллочка нежно. – Это мексиканский тушкан. – Быть этого не может. Вас обманули. Вам дали гораздо лучший мех. Это шанхайские барсы. Ну да! Барсы! Я узнаю их по оттенку. Видите, как мех играет на солнце! Изумруд! Изумруд! Эллочка сама красила мексиканского тушкана зеленой акварелью и потому похвала утреннего посетителя была ей особенно приятна.

IMG_2688

щас я вам, друзя,  розкажу швидко
хто така ця  благородна тітка
черезчур підтянуте ліцо
на плечах червоне пальтєцо

мєх іграєт – це шанхайський барс,
як в американцьких суперстарс
ше й златая цепь на дурє той...
видно чєловєк це нєпростой

зразу ясно шо якась еліта
дєятєль громадський чи політик
на крайняк якась телеведуча
(впрочєм, ті бувають і покручє)

та не важно де вона работа
про работу шото неохота
бо як модніца ізвєсна дуже
і зовецця – олександра кужель

вірші (с) diversey_ua

фото Олександри Кужель (с) Українська правда

цитата (с) Ільф і Петров